2016 10/05

Regisztrációs határidő

A hangfelvételi adatlapok soros regisztrációs határideje: 2017. február 28-a.

Ezúton is tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a 2016. évi játszási jogdíjak felosztása során azokat az adatlapokat áll módunkban figyelembe venni, amelyek legkésőbb 2017. február 28. napjáig (kedd) megérkeznek irodánkba.

Az adatlapok benyújthatóak:
- személyesen az EJI Ügyfélszolgálatán (1033 Budapest, Vörösvári út 101.),
- vagy online.

Felhívjuk az érintettek figyelmét arra, hogy az adatlapok online benyújtása esetén is szükséges, hogy az említett határidőig az adatlap kinyomtatott és aláírt változata megérkezzen irodánkba. Kérjük az érintett művészeket, hogy újonnan megjelent hangfelvételeikről a fent jelölt napig nyújtsák be hangfelvételi adatlapjaikat, illetve szükség esetén módosítsák személyes adataikat is.

Az adatlapok kitöltésével, benyújtásával kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal az EJI Ügyfélszolgálatához.

 

« vissza az előző oldalra

Hírek


Interjúk

A boldogság egy képesség

Azért vagyok színész, mert szeretek az lenni. A színház lehetőséget ad arra, hogy a szerepeimen keresztül közelebb kerülhessek önmagamhoz. A szakma elismerése, a közönség szeretete plusz jutalom, jóleső ráadás.

Horváth Kornél a világ legjobb ütőse

Decemberben a világ legjobb ütőhangszeresévé választották Horváth Kornélt a rangos brit Rhythm zenei magazin internetes szavazásán. Ezt követően készült interjúnk.

Recirquel: a cirkusz újragondolva

Egyik legnagyobb mesterem többször hangsúlyozta: van egy jó ötleted? Dobd el messzire! A Recirquel alapítója, Vági Bence a közönség és az artisták közötti különlegs lelki kapcsolatról mesél a vele készített interjúban.

Kereszt és karma

Szűcs Gabi 2007-ben vált ki a Cotton Club Singers-ből, hogy szólókarriert kezdjen. Az idén Fonogram Díjjal kitüntetett művésszel az őszi koncertek és fellépések mellett hivatástudatról, születőben lévő új dalokról és az alkotás öröméről is beszélgettünk.

Marie Antoinette a BMW új márkanagykövete?

Színes és mozgalmas világ az, amiben Polyák Lilla színművész és popénekesnő éli mindennapjait. A néhány hete debütált Marie Antoinette musical előkészületeiről, mondanivalójáról és fogadtatásáról kérdeztük.


Eseménynaptár

2017
02/
28

Hangfelvételek regisztrációs határideje

2017
03/
10

2014. évi jogosultkutatás megkezdése

2017
03/
30

Jogdíjkifizetés (külföldi jogdíjak)

2017
06/
30

Jogdíjkifizetés (2016. évi jogdíjak)

2017
09/
30

2015. és 2016. évi jogosultkutatás megkezdése

2017
11/
30

Jogdíjkifizetés (külföldi jogdíjak)