Kiválasztott hangfelvételek


Vezető előadó:
Felvétel címe:
Kiadó:
Kiadás éve:
Album:
Szerző:
Ezt a felvételt az eredeti regisztrációs határidőig (2015. április 24.) egyetlen vezető előadó sem regisztrálta.
Regisztrációk száma 2016. december 31-én:

Amennyiben ezt a felvételt még nem regisztrálta, akkor itt kiválaszthatja regisztrálásra.

A közzétett lista azokat a 2014-ben sugárzott hangfelvételeket tartalmazza, amelyeknek az előadóművészi regisztrációja vagy teljesen hiányzik vagy pedig hiányos. A listában szereplő hangfelvételeket, illetve azok vezető előadóit az EJI nagyrészt már ismeri, a jogosultkutatás során a korábbi regisztrációk kibővítése, teljessé tétele a cél.

Ha olyan felvételt talál, amelyen Ön is szerepelt, kérjük, pótolja ennek regisztrációját legkésőbb 2017. április 10. napjáig. A kiválasztott felvételek regisztrációjához kövesse a képernyőn megjelenő tájékoztatást. A határidőt fontos betartani, mert ezt követően a 2014-es évre vonatkozó igény már nem érvényesíthető.

A regisztrációt követően a jogdíjfizetés a Felosztási Szabályzat szerint a következőképpen történik:
- Pótlólagos jogdíjkifizetés jár a 2014. év után, ha a felvételt korábban még egyetlen előadója sem regisztrálta.
- Pótlólagos jogdíjkifizetés jár a 2014. év után a felvételre regisztráló vezető előadóknak akkor is, ha a felvételre eddig csak közreműködők regisztráltak. (Az ilyen felvételeket ikonnal jelezzük.)

A regisztrálás természetesen a későbbi évek jogdíját is érinti, ha tehát a most regisztrált felvétel pl. 2017-ben vagy bármikor később újra megjelenik a játszási listában, akkor e felvétel után a 2017. és további évek pótlólagos jogdíjkifizetése idején már minden regisztrált vezető előadónak és közreműködőnek jár a jogdíj.

A felvételek adatait a listában pontosan úgy tüntetjük fel, ahogy azokat a rádiók átadták nekünk. Kérjük, hogy a regisztrációt megelőzően minden esetben ellenőrizze az adatok helyességét. Kérjük továbbá, hogy csak azokat a felvételeit regisztrálja, amelyek kereskedelmi forgalomban megjelentek. Ha a listában olyan felvételt talál, amelyet korábban már regisztrált, de a rádiók téves adatszolgáltatása miatt az EJI azt nem tudta beazonosítani, kérjük, a felvételt ne regisztrálja újra, hanem írásban (pl. e-mail) tájékoztassa az EJI-t a helyes adatokról.

A 2014. év utáni pótlólagos jogdíjkifizetés eredményéről az EJI az érintett előadókat tájékoztatja.

Kérdéseivel, észrevételeivel keresheti továbbá az EJI Ügyfélszolgálatát a (06-1) 479-5164-es telefonszámon vagy az info@eji.hu e-mail címen.