Ismétlési jogosultkutatásA műsor címe:
Sugárzó televízió(k):
Szereplők:
Ha neve mellett ezt a jelet látja, kérjük, a jogdíjkifizetéshez szükséges adatait a személyi adatlap kitöltésével jutassa el az Előadóművészi Jogvédő Irodához.
Ha a fenti adatokban bármilyen tévedést, hiányt, elírást vagy más problémát tapasztal, kérjük, azt legkésőbb 2017. május 19. napjáig írásban jelezze az info@eji.hu e-mail címre küldött üzenetben. Levelében kérjük, tüntesse fel az érintett televíziós műsor címét, és az adathibáról is adjon pontos tájékoztatást. Ha ön a számítógépére telepített levelezőprogramot (pl. Outlook, Thunderbird) használ, az alábbi gombra kattintva megküldheti nekünk üzenetét.

Az EJI hamarosan megkezdi a 2016. évi televíziós ismétlési jogdíjak felosztását. Egyesületünk legfontosabb feladata, hogy minden tagjának segítsen hozzájutni az őt megillető összeghez. A korábbi évekhez hasonlóan az Ön segítségét is kérjük ahhoz, hogy a jogdíjakat a lehető legpontosabb adatok alapján oszthassuk fel.

A 2016. évi televíziós ismétlési felosztás alapjául szolgáló adatokat azért tettük közzé, hogy azokat az érintett előadók előzetesen ellenőrizhessék. Kérjük, Ön is tekintse át ezeket az adatokat és ha az azokban bármilyen tévedést, hiányt, elírást vagy más problémát tapasztal, azt legkésőbb 2017. május 19. napjáig írásban jelezze az EJI Ügyfélszolgálatán. Levelében kérjük, tüntesse fel az érintett televíziós műsor címét és az adathibáról is adjon pontos tájékoztatást.

Önnek most nincsen teendője, ha nem vett részt olyan televíziós produkció elkészítésében, amelyet az MTVA 2016-ban megismételt, vagy a honlapunkon publikált adatokat rendben lévőnek találta.

A honlapunkon publikált adatbázis kizárólag az MTVA által, vagy az MTVA megbízásából készített műsorok (televíziós műsorok) adatait tartalmazza. A magyarországi televíziók által sugárzott további audiovizuális előadások (pl. mozifilmek, sorozatok) felosztására külön eljárásban kerül majd sor.

Az EJI a jogdíjakat a beérkezett észrevételek figyelembe vételével osztja fel. A jogdíjfelosztásról szóló értesítésünket június végéig küldjük meg az érintett művészeknek.

Kérdéseivel, észrevételeivel keresse bizalommal az EJI Ügyfélszolgálatát a (06-1) 479-5164-es telefonszámon vagy az info@eji.hu e-mail címen.